De mobiele site is nog in aanbouw en werkt mogelijks niet optimaal

Nitakkamptelex 2023


2023-07-24 16:55:00
-------------------
De zee is in zicht. Nog 1 nachtje slapen tot Banyuls. We hebben naast een worstendief intussen ook een konijntje in ons midden #Borrie. Getest voor de leiding: totems geven op innerlijk lukt prima. Volgend jaar nog eens over discussiëren dan? Een sympathieke Franse ex-scout verwelkomde ons in zijn zwembad. Floris stapte over van bonen op zelfgemaakte pruimenconfituur. We vonden een ravecave tussen de Romeinse ruines. We bezochten culturele hotspot Le Perthus, prepare for grote zakmessen, Gucci-petten, snelle zonnebrillen en beenham! Borrie sleurde een half varken mee en Kasper wordt slager, Floris shlager #maradonnie. Corneel bestaat voor 90% uit blaren en kloven. De moraal zit nog fris: er wordt meer geklaagd dat het al bijna gedaan is dan dat er gejuichd wordt om het einde. Tot snel!

2023-07-19 22:16:00
-------------------
De Pique de Canigou was magnifique. Een aanrader voor de komende jaren! We zagen zelfs al de pacifique! Lilalilalila. Fee viel dit kamp nog maar 6 keer ("ma zo half vallen telt toch niet?"). Lilalilalila. Simon stelde dat hij "niet bang was om die bitches te pakken". Hij beweert stellig dat het over salamanders vangen ging. Diverse bronnen spreken dit echter tegen. Lilalilalila. Dankzij prankmeister Simon smeerden Kato en Siebe zich in met mayo. Na een zachte 41 graden op onze eerste rustdag in Arles-sur-Tech kregen we net een pittig onweer op ons dak. Ook het weer zal ons niet stoppen! We kregen onderdak in de eenmanskerk van Montalba d'Amélie. Lilalilalila. Hier slapen we en geven we Borrie (eindelijk) zijn totem. Nog 5 stapdagen tot Banyuls! PS: iemand een remedie voor liedjes in je hoofd? Na 2 weken weg begint Kim Kay wat te vervelen... We zijn dan maar overgegaan op het bestuderen van de lyrics.

2023-07-14 22:58:00
-------------------
Goeie avond niffauws. De afgelopen 3 dagen maakten we weer vanalles mee. We bouwden onze eigen village in de bloemenwei voor Mantet. Ook vereeuwigden we onze namen op de speeltuin van Py #3,14. Kaat wou er echt voor altijd blijven en sloot zich op in de goorste wc van West-Europa. Enkele vriendelijke dorpelingen verlosten haar na een uurtje uit haar lijden #FreeKoevoet. Gelukkig had Borrie de dag ervoor la mairesse gecharmeerd. Enkele pioniers wagen zich morgen aan de Pic du Canigu. De rest vervolgt de normale route, ook al straf. We tellen vanaf nu af naar de eerste rustdag in Arles-sur-tech. C u there

2023-07-11 12:43:00
-------------------
Beste ouders, vriendjes en kennissen. Onze excuses voor de vertraging van de eerste telex, maar we waren te druk bezig met ons te amuseren dat we het even uit het oog verloren waren. Even algemeen: het is hier stralend weer en het wandelen verloopt voor iedereen vlot (ook voor lowie!). Wel doet er hier een gorisvirus de ronde waardoor borrie leegliep langs al zijn gaten en al 4 wc-rollen er door joeg #diarree. Na een lange totemisatie loopt er sfeerlievende kleine koedoe in onze karavaan. De patrouille van floris, thomas en corneel verbaasde iedereen met hun kookkunsten. Zo bestaat floris uit 90% bonen en beweerd thomas noch honger, noch zin te hebben. Vandaag deed jomme een gooi naar het record op de col minaj/ kilimanjaro of beter bekend als de col mitja, maar strandde op 52 minuten (heckie je hebt de weddenschap gewonnen). Nu op weg naar een "refugee camp" (aldus dieke) voor onze eerste halve rustdag. Tot snel!!