De mobiele site is nog in aanbouw en werkt mogelijks niet optimaal

Nitakkamptelex 2014


2014-07-27 20:19:53
-------------------
We genieten hier in Banyuls van zon, zee, strand en live muziek! Vanavond tafelen we gezellig samen en bezoeken we misschien nog het lokale avondmarktje. Groetjes aan de trouwe telexlezers.

2014-07-26 22:31:32
-------------------
Groot nieuws: de nitak heeft Banyuls-Sur-Mer bereikt! Vanavond feest in de stad, speciaal voor onze aankomst. Hier volgen onze wensen voor dinsdagavond zodat jullie op tijd naar de winkel kunnen ;-) Frauke, Katrien en Cleo: vid met frietjes + fruitsla, Wito: burrito's, Charlotte: sushi + druiven, Tine: nieuw paard + Gijs + fruitpap, Ella: biefstuk friet, Catho: goed eten + fruit, Jasmien: fruitpap + frieten, Karlien M: fruitsla (+ appelflapje mag), Karlien D en Jolien: Frietkot + rijkelijke salade, Megin: Ben&Jerry;'s Cookie Dough + de juiste meloenen, Arno: huisgemaakte pizza + tiramisu, Hanna: Ouders at home, Marilyn: een vol huis, Tobias: crumble, Bram: vid + tiramisu, Daan: grote friet + boulet + grizzly + sitostick + vers fruit, Ilah: lekker eten + dessert met chocolade en vers fruit, Jan: wat vader des huises kookt + tiramisu van mama! Dit was het, groetjes aan de lieve inkopers!

2014-07-25 13:23:24
-------------------
Dag trouwe volgers. De boys offerden hun slaap op voor ons om vleesetende honden te verdrijven. Ook nudisten passeren de GR10. In Le Perthus liet iedereen zich goed gaan bij de inkopen, gevolg: overvolle zware rugzakken. Vannacht werd onze slaap kort verstoord door hevig, oorverdovend onweer. Frauke riep de tip: 'plat blijven liggen!' waardoor iedereen overleefde. De laatste loodjes wegen het zwaartst, maar de zee komt steeds meer in het zicht, waardoor we blijven gaan! Wij moeten afdalen, maar de moed blijft stijgen. De aankomst wordt euforisch. Groetjes aan het huiselijk comfort.

2014-07-23 18:54:55
-------------------
Ola! Gisteren hebben we Jasmien een nieuwe naam gegeven: lachgevende zwarte beer. Deze ochtend werd Tineke verrast met een heus verjaardagsontbijt op bed. Daarna zoals gewoonlijk goed gestapt en nu genieten we van een heerlijk avondmaal in de tuin van naturisten en met uitzicht op zee! Groetjes aan de leiding!

2014-07-22 15:05:31
-------------------
De zee is al in zicht, slechts na een beklimming op een stevige rots! Op de middag hebben we van een zonnige siesta genoten. Nu stappen we gestaag door naar de Col Du Puits de la Neige, hopelijk vinden we er geen sneeuw! We slapen in Frankrijk en koken in Spanje, waar zijn we? Groetjes aan ons bed

2014-07-21 13:27:19
-------------------
Hier zijn we weer! Iedereen vreet steeds harder en harder, voor minder gewicht uiteraard. Voor de geinteresseerden: De teennagel van Karlos kan omhoog en omlaag, Frauke en Ella lopen rond met blaasjes op hun hand, Megin denkt dat hij een oog mist, Jasmien wilt graag haar voeten amputeren, Tineke heeft geschuurde heupen en dan zijn er nog enkele ledematen die aan het afsterven zijn. Maar vrees niet, de sfeer maakt alles goed! De meisjes missen knuffels van hun mama's en de groetjes aan de moeke van Wito.

2014-07-20 18:04:49
-------------------
Rusten doen we goed. Gisteren gezellig een zigeunerverjaardag mee gevierd met heerlijke taart. Vandaag eerste onweer, gelukkig droog op camping. Nu kaarten kaarten kaarten. Groetjes aan de huisdieren: Oscar, Georges, Phil, Fliske, Jumper, Pinda, Olijf, Striekje, Tijgertje, Annemoes, Leo, Snoet, Luca, Max & Lorre!

2014-07-18 22:55:30
-------------------
Goeieavond! Wij zitten hier in Arles-Sur-Tech te genieten van een concert door de plaatselijke bevolking. De stapdag was zwaar, zeker in de hitte (meer dan 30 graden) maar iedereen is er geraakt. Nu twee dagen rusten en wassen! Groetjes aan de oma's en gelukkige verjaardag, Dima!

2014-07-18 10:29:11
-------------------
Als eerste: excuseer voor de dt-fout in de vorige telex! Ten tweede: Heel de groep is weer volledig! Kampvuren worden bijna een gewoonte, gezelligheid troef. Vandaag dalen we een hele dag af, op naar onze welverdiende rustdagen! Groetjes aan de opa's

2014-07-16 17:33:23
-------------------
Bonjour! Terug op de gr 10 zijn we aan het genieten van een fenomenaal uitzicht! Het beloofd een mooie avond te worden. Morgen zal de groep normaal terug volledig zijn. Groetjes aan de bff's!

2014-07-16 10:47:45
-------------------
Dag lieve telexvolgers! Gisteren even de route verlaten om eten te gaan kopen in Vernets-les-bains. Daarna op camping geslapen met avondplonsje in het zwembad! Vandaag proberen we back on track te geraken, jammergenoeg zonder Arno wiens suikergehalte terug op peil moest komen. Groetjes aan de liefjes!

2014-07-14 20:55:06
-------------------
Beste volgers, op de col Bitja en col Fatal was er helaas geen ontvangst. Jasmien is terug bij de groep aangesloten en we zijn voor op schema. We zitten nu gezellig op cafe in Py om alle avonturen te verwerken. Wilde koeien, nachtelijke buien, stevige knie-inspanningen... met als gevolg slaaparme nachten! Morgenvroeg inkopen in garage en dan terug op pad! Hopelijk tot morgen, groetjes aan de zussen!

2014-07-11 15:31:58
-------------------
Gisteren 10 uur gestapt tot aan een groot stuwmeer. Helaas moesten onze tenten deze ochtend om 7u al plat liggen. Het inpakken werd geregeld verstoord door kudde paarden. Katrien was haar stapschoen bijna kwijt! Nu zijn we goed op tijd aan de winkel in la cabannass voor onze eerste inkopen. Pijntjes komen boven maar iedereen stapt dapper verder! Groetjes aan de mama's!x

2014-07-10 16:16:32
-------------------
Zelfs op 9 juli maken we sneeuwbuien mee! Gelukkig werden we in Besines goed gesoigneerd :-) De regen liet zich ook voelen, maar na regen kwam eindelijk de zonneschijn! We zitten perfect op schema, vanavond een goed toilet aan het stuwmeer, Groetjes aan de papa's

2014-07-09 10:11:03
-------------------
Hi folks! Gisteren goed aangekomen in Carcassonne, tenten opgezet, Cit bezocht, tenten weer afgebroken op politiebevel, camping gevonden! Vandaag om 7u de trein opgestapt, nu onze voeten intapen om straks 1273m te stijgen! Lets go!