Ten voordele van de afbetaling van de scoutslokalen

L  E  I  D  I  N  G  S  V  E  R  K  O  O  P

Heeft u een klus(je) dat u al lang op u ligt te wachten? Maar dat er toch niet van lijkt te komen omdat u de mankracht, het inzicht, het geduld, de tijd of misschien gewoon de goesting mist? Dan hebben wij goed nieuws, want 16 maart is de dag dat hier verandering in kan komen.

Onze leiding komt bij u werken in trio of kwartet. Op elk team kan geboden worden, de hoogste bieder wint. Na de deadline (10 maart) maken we concrete afspraken. Onze leiding komt dan bij u werken op 16 maart, liefst tussen 12u en 18. Bieden via onderstaande knop.


Hieronder stellen de trio’s en kwartetten hun zelf graag al eens voor.

Mare, Astrid en Tine

HEB JIJ EEN PROBLEEM? WIJ LOSSEN HET GRAAG OP!!

Ben jij dat onkruid in je tuin ook al jaren beu? Geen probleem! een vuurtje is snel gefixt. Ben jij die vuile ramen ook al eeuwen beu? Geen probleem! Het zal nog wel eens regenen. Ben jij die kleur in de logeerkamer ook al jaren beu? Geen probleem! We wilden altijd al eens binnen paintballen. Heb jij weer geen tijd of zin om de kinderen op te halen van school? Geen probleem! Ondertussen kennen ze de weg zelf wel.

Tille, Quinten en Giel

Quinten heeft hier al bewezen dat hij een super babysit is. Gelukkig zijn de twee anderen nu ook volwaardige leiding geworden en kunnen ze samen taakjes (van alles en nog wat) verrichten. Wil je ons huren?  Aarzel niet.

Hendrik, Elise en Tida

Al uw taken kunnen wij in orde maken. Koop ons nu, wij werken graag voor u!

Ezra, Jan en Rob

Drie handige kerels die op alle vlakken thuis zijn!

Thomas F, Tindaya en Megin

Alles spik en span: dat is met ons verzekerd! De glimlach krijgt u er gratis bij. 

Bram, Marie C, Kobe en Babita

Twee dames twee heren. Met passie en werklust zullen wij al uw defecten repareren! Koken, kuisen, schilderen, tuinieren en versieren, bij elk afgewerkt klusje zullen wij met z’n vieren vieren!

Simon, Hasse en Kasper

Wij doen voor jou je klusjes of het huishouden, want op ons kan je vertrouwen.

Kasper, Simon en Hasse, steeds verrassend, altijd voordelig. Nu je huishouden en klusje aan meer dan de helft van de moeite!

https://lh4.googleusercontent.com/XHM3yiNFEvuggGeAmDw0-ycTtAdwhPPBbYnzC947s_YId4E_jnrooTGCPGmBczuE7qA11X07xJ8LavbAIox4KHxDgY7jiNc4UZGe-arEQ5q7pQ5MSdgkxD4czJEgZtfgvSv2Mvsk

Marthe, Ellen en Sep

Deze 3 schone werkers steken graag al eens de handen uit de mouwen. Timmeren, tuinieren, schilderen, kuisen en koken... ze kunnen het allemaal!

Koop dit trio nu en ze doen het allemaal speciaal voor u.

https://lh5.googleusercontent.com/Pv7xVXg8Pv3N1zEYIqYghJj95boGb8e117LFq2723TKhB3d9xz5-UyiA7BA-hbO0Wpd9WOQITh9lMwom19plHJlGCug843J62B3SHybvVrGD1ndcAkNWc4v79jueYuUjjxaJfXGZ

Marie G, Lukas VDB en Matthias

We stellen hier voor, 3 academici. Mari, Luki en Matthi, dé perfect combi! Goed in het koken van spaghetti. Ook in het weghalen van funghi. Veel klusjes? Bied dan zeker op deze 3!

https://lh6.googleusercontent.com/RZ20Gw8zqIUqqc55u-t1fQhE3zsrKj1nU9c6uRAnH53UQyTOthoQ7NY171u51zzEi8PHEACcm-z19yrAQtcO4NfZ-wBEW3nBUy3XFL6U9MolLMVvLn6ABm0m8V1CTbNrpv6IdW6_

Tom, Nand en Xavier

Deze drie ferme gasten gaan geen uitdaging uit de weg. Geen boom te hoog of rivier te breed! Huur ons in voor al uw soorten karweien en steun uw o zo geliefde Scouts Boven-Lo!

Lieze, Jard en Lukas P

Een blok testosteron, twee porties oestrogeen.

Likje verf, frisse gazon: vakmanschap in merg en been!

Benoit, Ella VC en Heleen

https://lh4.googleusercontent.com/wweMLNC12Cb8fWFRn4lvte-nAwej-QxlqSoY5oAFI2S1on6SRyzBLmHSpqvq9VeEVDNwNyWACcSJ2hEgUj_GzzwQknBvvvAPlp23ETcsgRouhfiapyp3joh_id8kP4MjQ-UK2JLe

Ella N, Thomas C en Hanne